Relaxzetel

Ons originele model van The Right Chair, het resultaat van tien jaar studie naar een perfecte zithouding. Met zijn vier hoogstes is de relax volledig aanpasbaar aan de gestalte van de persoon. Het uitschuifbaar zitgedeelte biedt u een ideale ruggesteun. De druk op de rug is ook aanpasbaar via een uniek systeem. Het stalen kader met opgespannen veren zorgft voor een hard-zacht zitcomfort dat continue de druk op de ruk regelt. Kortom, een zetel die echt past. The Right Chair relax bestaat in twee uitvoeringen en zijn ook verschillende accessoires verkrijgbaar .

Model Classico

Model Classico heeft gesloten zijarmen met gewatteerde armsteunen. Afmetingen: 75cm x 95cm x120cm

 

Model Retro
Model Retro heeft open zijwanden met houten armsteunen. Op deze armsteunen kunnen we tablet-houder bevestigen. Afmetingen: 69cm x 87cm x 120 cm

Accessoire: Electrische verstelbare relax

Bij verminderde kracht omde relax manueel te verstellen, kan er een elektrische ingebouwd worden op het bestaande onderstel.

Accessoire: Onzichtbare wieltjes

Om de relax gemakkelijk in de huiskamer te bewegen, hebben we een unieke oplossing ontwikkeld: onzichtbare wieltjes. De zetel is met de hand gemakkelijk te verplaatsen, maar bij het plaatsnemen blijft de zetel stabiel op de grond staan. De wieltjes zijn verborgen door een fijn afgewerkt stuk leer (niet zichtbaar in afbeelding)

Kom de zetel vrijblevend uittesten door het formulier onderaan in te vullen. Op basis van de principes van deze relax, hebben we nog 4 andere modellen van The Right Chair ontworpen. Klik op één van onderstaande modellen om meer te weten te komen:

 

Informatie aanvragen

Vragen of opmerkingen? Contacteer ons volledig vrijblijvend, we staan u graag te woord!

Bekijk hier de kaart

Stuur ons een bericht:

Onze beursstanden:
  • -

    Op dit moment zijn er geen beurzen, maar kom gerust eens langs voor meer info.

tel: 056 72 83 46 – fax: 056 71 58 15 – e-mail: info@therightchair.be – Hoevedreef 9 – 8520 Kuurne